Peptydial 115 skinbooster 99,00 euro

 

 

Met een medisch gecertificeerd apparaat worden kleine hoeveelheden werkzame stoffen van de Peptidyal (zoals hyaluronzuur, aminozuren en vitamines) met mini naaldjes in de huid gebracht.

De vloeistoffen verspreiden zich  in de dermis (lederhuid) en gaan verder hun werking doen om de huid te revitaliseren en te herstellen. De werkzame stoffen zorgen ervoor dat de stofwisseling, hydratatie en structuur van de huid verbeterd en de huid er dus gezonder eruit gaat zien. Dit alles leidt tot een verbeterde weefselspanning, stevigheid en teint van de huid.

Een frissere, jonger ogende en stralend uiterlijk met minder tekenen van huidveroudering!

Ik werk met het zeer exclusieve product Peptidyal 115, een uniek anti-aging product. Het maakt deel uit van het protocol van esthetische herstellende en regeneratieve geneeskunde. Hyaluronzuur, aminozuren en vitamines in Peptidyal 115 hydrateren, voeden en herstellen de cellen van het huidweefsel.

Behandelingen met dit product worden o.a. Italië al jaren met veel succes uitgevoerd, nu dus ook in Nederland. De werking van Peptidyal is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (type 1,3, 4 en 7), elastine en zelfs vetweefsel gestimuleerd wordt. Ze noemen dit bioremodelling. De behandeling is zeer geschikt om het gezicht weer mooi te verjongen (modelleren) de huid te verstevigen en te verbeteren maar ook perfect voor hals en decolleté. De behandeling geeft een heel natuurlijk resultaat, de huid wordt steviger, beter gehydrateerd en krijgt een mooie glans. We draaien de klok hiermee een aantal jaren terug.

Peptidyal bevat o.a. hyaluronzuur met andere eigenschappen. Het vult niet, maar zet jouw huid aan tot actie. Je kunt hiermee de huid gaan verjongen zonder dat je meer volume geeft aan de je gezicht. Op deze manier gaat de huid zonder chemische toevoegingen weer herstellen en de  huid verstrakken of ook wel verstevigen.

Peptidyal behandeling is wetenschappelijk bewezen dat de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Dit verbetert de conditie van de huid, het herstelt, verstevigd en de huid ziet er gezonder uit. Een gezicht verandert dus niet van vorm, maar krijgt de vorm en stevigheid terug van aan aantal jaar geleden. Bovendien blijkt er een positieve respons op de vetcellen te zijn, hetgeen gunstig is aangezien we in de loop der jaren enorm veel vetweefsel verliezen in ons gezicht.

 

Wat kunt u verwachten?

  • Rimpelvervaging
  • Verstevigen van de huid
  • Het vervagen van littekentjes
  • Verbeterde huidstructuur
  • Hydratatie van de huid
  • Betere elasticiteit van de huid
  • Egalere huid en een mooie teint

 

De kanaaltjes die er in de huid maakt worden zijn niet zichtbaar maar zorgen voor een stimulatie van het activeren van het herstelproces in de huid. Dit resulteert in een maximale productie van collageen en elastine, dit zijn de bestanddelen die in de huid verantwoordelijk zijn voor de stevigheid en elasticiteit. Deze extra aanmaak van collageen en elastine zorgt voor een ware en extreem zichtbare verbetering van de huid, zonder chirurgische ingreep! Omdat lijntjes en rimpels vaak ontstaan door een tekort aan collageen en elastine maakt deze behandeling uw huid strakker, gladder en voller! 

De skinbooster kan prima als losse behandeling worden uitgevoerd. Maar de mooiste resultaten krijgt u in kuurverband (resultaat door regelmaat). Een kuur bestaat uit 4-6 behandelingen, afhankelijk van de behandel indicatie en uw wensen. Tussen de behandelingen zit een interval van 2-3 weken.

 

© 2016 - 2024 B Y Z A R A H S - Schoonheidssalon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel