Bindweefsel therapie incl Ionisch Detox voetenbad 75 euro (60 min)

Zonder voetenbad 65 euro (45 min)

'Als fysio niet meer voldoende is'

 

cupping

 

 Je bindweefsel vormt de basis van jouw vitaliteit en schoonheid.

Tijdens bindweefsel therapie schonen wij het bindweefsel op met onze unieke bindweefsel therapie dmv Magnetic Cups, transformationale cuppen, en als laatste ga je in het  Body Detox Ionisch Voetenbad.

Jij voelt als nieuw!

Wat is bindweefsel in je lichaam?

Afbeeldingsresultaat voor functie bindweefsel

Bindweefsel (fascia) bestaat uit het zachte deel in ons hele lichaam en vormt een aaneengesloten netwerk. Bindweefsel bevind zich om spieren, maar ook in spieren en in de spiervezels. Maar ook om organen, botten en zenuwen en onder onze huid. Bindweefsel is als een soort lijm.

 

Waardoor gaat bindweefsel vastzitten?

Door blessures, stress, verkeerde bewegingen, verkeerde houding, operaties etc. kunnen beschadigingen ontstaan waardoor de weefsels niet meer soepel langs elkaar kunnen bewegen. Doordat de weefsels niet meer soepel langs elkaar bewegen, gaan ze aan elkaar plakken en daardoor ontstaat er verkleefd bindweefsel.

Maar misschien wel de meest belangrijke functie: Het soepel laten bewegen van spieren en zenuwen. Ons “wetsuit” biedt het lichaam steun en stabiliteit. Daarnaast zit het bindweefsel vol met zenuwen, dit betekent dat het ook een belangrijke rol speelt bij het ervaren van pijnklachten.

Deze behandeling is een combinatie van acupunctuur, transformational cupping en acupressuur!

Een unieke behandeling met direct verlichting van de klachten!

 

 

Indicatie:

-Stijve spieren, spierknopen, vocht vasthouden-pijn

-Zwakke weerstand

-Slecht slapen

-Vermoeidheid/grauwe uitstraling

-Last van nek/schouders/rug of armen/benen

-Tijdens/na een afvalperiode of na intensief sporten/algehele detox lichaam

-Ondersteuning tijdens/na stoppen met roken 

 

Diepe Reiniging Voet Detox Therapie Spa Apparaat Ionische Reinigen Detox  Voetenbad Machine - Buy Detox Therapie Apparaat,Detox Therapie Spa,Ionische  Reinigen Machine Product on Alibaba.com

Het Body Detox Voetenbad is een professionele, veilige en pijnloze methode om je lichaam te helpen zich van giftige stoffen te ontdoen.

Ons lichaam is in staat zichzelf voortdurend te zuiveren zonder dat je daar zelf iets voor hoeft te doen. Afvalstoffen en giftige stoffen worden afgevoerd zonder dat je daar iets van merkt. Van nature is ons lichaam dus heel goed in staat zichzelf te reinigen en te ontgiften (detoxen). Helaas worden we tegenwoordig dagelijks blootgesteld aan grote hoeveelheden schadelijke stoffen in onder andere voeding, cosmetica, water en lucht. De kans bestaat dan dat ons lichaam de hoeveelheid giftige stoffen niet meer aan kan. Deze stoffen blijven vervolgens achter in het lichaam en kunnen disbalans en schade veroorzaken. Chronische vermoeidheid, hoofdpijnklachten en huidaandoeningen kunnen een signaal zijn dat het lichaam de hoeveelheid giftige stoffen niet voldoende meer kan afvoeren. Het Body Detox Voetenbad kan helpen om deze klachten op een veilige en natuurlijke manier te reduceren en zorgt ervoor dat het lichaam zijn zelfreinigend vermogen weer terugkrijgt.

Het Body Detox Voetenbad is een professioneel voetenbad dat werkt door middel van elektrolyse. Eenvoudig gezegd krijgt je lichaam tijdens deze chemische reactie een signaal om schadelijke stoffen af te voeren. Duizenden gespecialiseerde zweetkliertjes aan de voetzolen worden geactiveerd en vervolgens vindt er uitleiding van schadelijke stoffen via deze zweetkliertjes plaats. Het Body Detox Voetenbad is de enige bekende behandeling die het giftige afvalzuur urinezuur direct via de voetporiën uit kan scheiden. Na het Body Detox Voetenbad vindt er de eerstvolgende 24-48 uur nog extra uitscheiding van schadelijke stoffen plaats via de huid, de nieren, de longen en de darmen. Je gaat je beter en gezonder voelen en je lichaam zal zijn zelfreinigend vermogen terugkrijgen.
Tijdens de behandeling voelt het lichaam ontspannen waardoor u ook stressvermindering zult ervaren.

Wat ervaart u na de behandeling?

  • Meer energie en een vitaler gevoel
  • Betere en stralende huid
  • Een heerlijk ontspannen gevoel

 

Het Body Detox Voetenbad duurt 15-25 minuten en voelt zeer aangenaam. Er zijn verschillende programma’s die worden afgestemd op de individuele persoon. U zit in een comfortabele stoel en plaatst uw voeten in het voetenbad. Het bad wordt gevuld met warm water wat heerlijk aanvoelt. In sommige gevallen kan er een lichte tinteling worden waargenomen, maar u voelt absoluut geen pijn. Tijdens de behandeling verkleurt het water. Na afloop van de behandeling kunt u uw normale bezigheden weer hervatten. 

Begeleidende adviezen tijdens en na het Body Detox Voetenbad:

  • Drink voldoende water (2 liter per dag)
  • Eet gezond en gevarieerd
  • Zorg voor dagelijkse beweging en frisse lucht
  • Vermijd of verminder het gebruik van tabak, alcohol en suikerconsumptie
  • Doe regelmatig geestelijke- en lichamelijke ontspanningsoefeningen

 

© 2016 - 2024 B Y Z A R A H S - Schoonheidssalon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel