Anti-cellulite cupping massage

40,00 euro
(duur 30 minuten per behandeling/zone: voor of achterkant boven benen, of buik, of billen, of armen)

2 zones: (duur 45 minuten)
55,00 euro


Anti-cellulite cupping massage 

Bij onze anti cellulite masssage zorgen wij dat de doorbloeding sterk wordt gestimuleerd, waarbij veel zuurstofrijk bloed naar de cellen gebracht word. Hierdoor worden de processen in de huid sterk geactiveerd naar een gladde en stevige huid.

Tijdens de massage kijken wij welke technieken het meeste geschikt zijn om het beste resultaat te behalen. Daarbij kunnen we gebruik maken van meerdere massage technieken en tools, maar voornamelijk maken we gebruik van cuppingmassage. 

De massage's kunnen dus elke keer anders zijn!

Cellulite ontstaat door een verstoring van het bindweefsel en de toename van vetcellen in de onderhuid.
Om dit te verminderen en zelfs geheel te laten verdwijnen is het belangrijk om het verkleefde en stugge bindweefsel weer los te krijgen en de afvalstoffen op de natuurlijke manier af te voeren.
Dit lukt zeer goed door de huid flink te masseren middels een rollende beweging en een vacuüm gezogen huid met een cup. Zo bereik je de onderhuid en ga je je cellulite te lijf! Ook zul je merken dat de behandelde huid veel gladder en steviger aan gaat voelen en er milimeters tot centimeters in omvang verdwijnen. 

 

Na deze massage  is het drinken van minimaal 2 liter water binnen 24 uur en lichte beweging aan te raden en is het mogelijk dat uw huid rood of zelfs plaatselijke blauw wordt de eerste behandeling(en).

 

*Gemiddeld zijn er 6 tot 12 wekelijkse behandelingen nodig om een mooi resultaat te behalen, om dit resultaat te behouden raden wij aan om 2 x per week thuis (5 min) per lichaams deel te cuppen, de cup en instructie krijgt u van ons mee, en eens per 6 weken te onderhouden in de salon. 
 

© 2016 - 2024 B Y Z A R A H S - Schoonheidssalon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel