Training Byzarahs Vacuum billift en anti-cellulite massage

Prijs incl startpakket en vacuum aparaat: 1375.00 euro 

Duur training incl korte lunch: 4 uur 

Locatie: Oss (Noord-Brabant)

Inhoud startpakket: vacuum toestel-massage tools- anti-cellulite creme, massageolie en tonic.

Datums trainingen 2020/2021:

 Maandag 25 oktober van 10.00 tot 14.00 uur (VOL)

Maandag 22 november 10.00-14.00 uur

Maandag 03 januari 2022 10.00- 14.00 uur

 

Deze (prive) training is alleen bedoeld voor gediplomeerd schoonheidspecialiste's en/of gediplomeerd massage therapeuten (v).

De praktijk gerichte training zal worden gegeven in groepjes van max 2 personen zodat wij persoonlijke begeleiding kunnen waarborgen.

 

Inhoud training

Eerst starten we met een stukje theorie.
Waar moet je op letten voordat je begint? Wat zijn de indicaties en contra-indicaties?
Hoe ga je op een veilige en hygiënische wijze te werk? Vervolgens leggen we je het gebruik van het toestel uit. Welke parameters dien je te gebruiken? Welke resultaten mag je verwachten? Hoe zorg je voor het onderhoud van je toestel? Hoe vaak moet je behandelen? Hoe onderhoud je het resultaat?
Na de middagpauze starten we met de praktijk. De docente toont voor hoe je te werk gaat bij een model.
Onze training Vacuum billift is door Byzarahs zelf ontworpen en uniek door middel van meerdere verschillende massage technieken en tools en jarenlange ervaring! Byzarahs was de eerste en enige in Nederland die deze billift introduceerde en meerdere bekende Nederlanders komen van verre naar onze salon voor onze unieke billift en anti- cellulite massage. 
Vervolgens is het jouw beurt om te starten met de praktijk.
Wij zorgen voor een model om de behandeling te demonstreren en de cursisten oefenen op elkaar zodat je ook zelf de behandeling ervaart en uitvoert.
De praktijk zal een tweetal uren in beslag nemen.
Je start met het aanbrengen van een speciale tonic en anti-cellulite creme.
Zo zul je de billen niet enkel liften, maar ook een zeer sterke direct egaliserende werking in gang zetten op de billen maar ook op de achterkant van de benen. Daarna ga je aan de slag met een intensieve vacüum-massage. Dan ga je over tot de vacüumtherapie en tegelijkertijd met de anti-cellulite massage achterkant benen.
Na deze training ben je in staat om op professionele wijze een Byzarahs Vacuum anti-cellulite Billift uit te voeren en de anti-cellulite massage. Na de training ontvang je een certificaat.

 

 

© 2016 - 2021 B Y Z A R A H S - Schoonheidssalon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel