Vacuum billift inclusief anti-cellulite bovenbenen achterkant en billen60,00 euro per behandeling 

 

(foto's na 6 behandelingen)

Met Byzarahs billift liften en verstevigen we uw billen met wel 70%, ook de cellulite op de billen en achterkant benen nemen we mee.

 

We maken gebruik van vacuum therapie en onze eigen meerdere verschillende massagetechnieken en tools.
 

Na de behandeling

Deze behandelingen zijn vrijwel pijnloos, wél kan je de eerste paar dagen in uiterste gevallen een lichte zwelling, roodheid, kleine blauwe plekjes en/of een beurs gevoel ervaren. Advies is om minimaal 2 liter water te drinken binnen 24 uur om de afvalstoffen kwijt te raken.

 

Advies
Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 6 wekelijkse of maandelijkse behandelingen nodig.
Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. 
Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de huid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam. In uitzonderlijke gevallen behalen we al resultaat met een paar behandelingen. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 6 weken terug te komen voor onderhoudsbehandelingen. Kuur interval is wekelijks of maandelijks.

Uiteraard behaal je sneller resultaat met wekelijkse behandelingen maar het eind reseltaat blijft uiteindelijk hetzelfde (wekelijks/maandelijks)

Wij raden voor het gemak aan om tijdens de behandeling een string te dragen.

 

     Contra indicaties

Bil implantaten, bilfillers, zwangerschap, spataderen, hart- en nieraandoeningen, overgewicht, chemotherapie, bloedverdunners, of diabetes dienen eerst hun arts te raadplegen!.

© 2016 - 2024 B Y Z A R A H S - Schoonheidssalon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel