Vacuum billift incl. anti-cellulite bovenbenen achterkant en billen 

55,00 euro (40-45 min)

Kom jij samen met een vriendin: 50,00 euro, p.p 

 

(foto's na 6 behandelingen)

Met Byzarahs billift liften en verstevigen we uw billen met wel 70%, ook de cellulite op de billen en achterkant benen nemen we mee.

 

We maken gebruik van de vacuum lift en onze eigen meerdere verschillende massagetechnieken!


 

NA DE BEHANDELING
Deze behandelingen zijn vrijwel pijnloos, wél kan je de eerste paar dagen misschien een lichte zwelling, roodheid, kleine blauwe plekjes en/of een beurs gevoel ervaren. Advies is om minimaal 2 liter water te drinken binnen 24 uur om de afvalstoffen kwijt te raken.

 

ADVIES 
Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 6 tot 10 wekelijkse of maandelijkse behandelingen nodig en ook thuis cuppen om de dag minimaal 5 minuten. (cupje krijg je mee).
Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. 
Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de huid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam. In uitzonderlijke gevallen behalen we al resultaat met een paar behandelingen. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 6 weken terug te komen voor onderhoudsbehandelingen. Kuur interval is wekelijks of maandelijks.

Uiteraard behaal je sneller resultaat met wekelijkse behandelingen maar het eind reseltaat blijft uiteindelijk hetzelfde (wekelijks/maandelijks)

Wij raden voor het gemak aan om tijdens de behandeling een string te dragen.

 

     Contra indicaties:

Bil implantaten, bilfillers, zwangerschap, spataderen, hart- en nieraandoeningen, overgewicht, chemotherapie, bloedverdunners, of diabetes dienen eerst hun arts te raadplegen!​

© 2016 - 2021 B Y Z A R A H S - Schoonheidssalon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel