Behandeling romdon de ogen incl totale reiniging en bindweefselmassage  99,00 euro

 

Vertoont de huid onder je ogen tekenen van ouderdom? RRS HA Eyes: Refills – Repairs – Stimulates de huid rondom de ogen. RRS HA Eyes is een skinbooster die we injecteren in de fijne huid die zich rond jouw ogen bevindt. Er wordt hierbij een injectievloeistof ingespoten die puffy eyes (of vochtwallen) vermindert, de huid voedt, verstevigt en donkere kringen onder de ogen verlicht.

 

Skinboosters, een oppepper voor de huid

Een skinbooster is een injectievloeistof die bestaat uit een basis van hyaluronzuur aangevuld met actieve ingrediënten zoals vitaminen, mineralen, antioxidanten en peptiden. Deze combinatie zal de huid voeden, repareren en deels voller maken. Hierdoor worden jouw rimpels verzacht, zal het verouderingsproces vertraagd worden en krijgt de huid een gezonde glow.

Een skinbooster zorgt voor een ‘whitening effect’, dat wil zeggen dat de huid onder de ogen lichter wordt door pigmentvorming te onderdrukken.

Sarasin Clinic RRS eyes injections ml

Zorg voor een optimaal resultaat

Je kan RRS Eyes vergelijken met een soort van Profhilo maar dan speciaal voor rondom de ogen. Net zoals profhilo bestaat de RRS Eyes uit een aantal behandelingen in kuurverband. Dit betekent dat je gemiddeld 3 tot 4 behandelingen ondergaat met een interval van ongeveer 2 weken. Na de behandeling zal je merken dat de huid meer gehydrateerd is en voller oogt, lijntjes worden verzacht en de huid ziet er stralend en gezond uit.

Het is belangrijk om de volledige kuur af te maken voor een zichtbaar resultaat.

Dit resultaat zal gemiddeld 6 mnd tot een jaar aanhouden en we raden aan om na 6 maanden opnieuw een behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden.

 

© 2016 - 2023 B Y Z A R A H S - Schoonheidssalon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel