Kruidenstempel massage incl scrub 65 euro (55 min)

De kruidenstempelmassage wordt ook in Nederland steeds populairder. Deze traditionele Thaise massage wordt gegeven met warme kruidenstempels die gevuld zijn met kruiden die een reinigende, activerende en ontspannen eigenschap hebben. De helende werking van de kruiden dringt diep door in het weefsel. Door de warmte van de stempels en de heerlijke geur van de kruiden is deze massage bijzonder ontspannend.

 

Een kruidenstempelmassage bevordert de doorbloeding, verlicht stijve en vermoeide spieren en bevordert de afvoer van afvalstoffen. Het maakt onderliggende blokkades vrij waardoor de energie weer kan stromen.

 

Deze massage is uitermate geschikt bij spanningen, vermoeidheid, spierproblemen, fibromyalgie en een slechte doorbloeding. Maar het is zeker ook een heerlijk moment voor jezelf! Lekker even ontspannen en bijkomen van de stress van alledag.

 

We beginnen de massage met een scrub met Dode Zee zout van de rug. Dode huidcellen worden verwijderd en door de warme handdoeken worden de poriën geopend. Dam masseren we de gehele voor en achterkant heerlijk met de warme kruidenstempels.
Een ervaring die je niet snel zult vergeten. De diepe, ontspannende werking zorgen dat je uitgerust en met hernieuwde energie weer naar huis gaat.

 

Zin in een ontspannen momentje voor jezelf?
Ontdek dan wat een kruidenstempelmassage voor je kan doen.

 

© 2016 - 2023 B Y Z A R A H S - Schoonheidssalon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel