+Cosmetische acupunctuur 65,00 euro (50 min)

 

Cosmetische acupunctuur is een gezichtsverjongingsbehandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van de theorieën van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM). Door naalden op punten in het gezicht te plaatsen die overeenkomen met bepaalde meridianen wordt de levensenergie, ook wel Qi genoemd, vrijgemaakt. Deze energie wordt doorgegeven via 12 hoofdmeridianen die van je kruin tot je tenen door je lijf lopen. Elke meridiaan is gekoppeld aan een specifiek orgaan. Wanneer deze energiestroom in balans is, is er sprake van een unieke staat van homeostase waarin elke cel wordt voorzien van voeding en energie.

De voordelen 
Volgens de TCM worden rimpels veroorzaakt door een constitutionele onbalans en fundamentele zwakte van Qi. Cosmetische acupunctuur heeft als doel de spiertonus van het gezicht en de nek te verbeteren en tegelijk de onderliggende onevenwichtigheden aan te pakken. De naalden worden op specifieke punten op het gezicht en de hals geplaatst om het verouderingsproces te vertragen.

Cosmetische acupunctuur is een vorm van anti-aging. Het verstrakt de poriën, ontspant de spieren van het gezicht en stimuleert de aanmaak van collageen waardoor rimpels verminderen. Het verbetert de bloedsomloop, stimuleert de productie van elastine en verbetert de energiecirculatie. Ook bevordert cosmetische acupunctuur ontgifting, waardoor de huid meer gaat glanzen en een gezondere teint krijgt. Na een aantal behandelingen ziet de huid er energieker, levendiger en gezonder uit.

 

Cosmetische acupunctuur vermindert niet alleen rimpelswallen en hangende oogleden maar heeft ook een positief effect op huidproblemen zoals acne en eczeem. De algemene conditie verbetert, waardoor u lekkerder in uw vel zit.

Als u jong bent kunt met cosmetische acupunctuur uw jeugdigheid behouden.
Als u ouder bent kunt u met cosmetische acupunctuur uw jeugdigheid terugkrijgen.

© 2016 - 2021 B Y Z A R A H S - Schoonheidssalon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel