reiniging- enzym Peel- bindweefselmassage-inner facial (buccale massage)  65,00 euro

 

De Inner facial ofwel Buccale massage is een van de gezichtsmassagetechnieken die zich specifiek richt op het hangen van de kaken en de neus-lippplooi, een algemeen bekend probleemgebied.
Hoewel velen het gebied proberen te verstevigen met plaatselijke middelen, zoals gezichtscrèmes en oliën, het vaak niet effectief is. "Het komt op het punt dat er maar een paar methoden zijn die echt aan je verwachtingen voldoen". "De ene is via een medische procedure [zoals gezichtsvullers] en de andere optie is via een buccale massage. Welke zou je liever eerst proberen? Een buccale massage lijkt veel op een traditionele lymfatische en bindweefselmassage van het gezicht, behalve dat het natuurlijk IN de mond plaatsvindt.

1. Nadat we de handen grondig hebben gereinigd en beschermd (meestal met handschoenen van medische kwaliteit), gaan we druk uitoefenen vanaf de neusplooi en naar beneden naar de kin.
2. We richten ons dan op de spieren rond de mond, de orbicularis oris, waarbij we lichtjes aan de lippen trekken en masseren.
3. Daarna masseren we vanaf de binnenkant van de wangen met een combinatie van de duimen en wijsvingers, trekken de huid op en neer en masseren in een cirkelvormige beweging.
4. Van begin tot eind duurt alleen de mondmassage over het algemeen ongeveer 15 minuten. (incl gezicht 45 minuten)
Lymfatische massages en zelfs alleen maar diepe druk langs de binnenste huid kunnen wallen tijdelijk verminderen en de natuurlijke krommingen en botstructuur van het gezicht verbeteren.
Het beoefenen van een massage in die regio kan de bloedcirculatie en verkleving sterk verbeteren en kan ook herstelpaden in de huid stimuleren en jonger uitziend weefsel bevorderen.

© 2016 - 2024 B Y Z A R A H S - Schoonheidssalon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel