Combinatie hotstone en ontspanningsmassage voor & achter kant lichaam
50,00 euro (55 min)

*Bij een buitentemperatuur boven 24 graden gebruiken we geen hotstones

 

Een hotstonemassage is zoals het woord al zegt een massage met “hete” stenen. Hete stenen moet u feitelijk lezen als warme stenen. De stenen hebben een eigen energetische waarde. Door ze te gebruiken bij lichaamsmassages dragen ze hun energie over op het lichaam. De warme steen massage is bedoeld om te ontspannen, ontgiften, blokkades op te heffen en de energie doorstroom te verbeteren.

De temperatuur van de stenen waarmee de massage gegeven wordt ligt om en nabij de 45 graden. Om de stenen op te warmen en op temperatuur te houden wordt een heather gebruikt, de stenen liggen daarbij in het water. De hotstonemassage wordt over het algemeen gegeven met afgeronde basaltstenen, dit zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de jaren/eeuwen heen glad gepolijst zijn. De grootte van de stenen varieert van 2 centimeter tot 12 centimeter.

Eerst wordt er een aantal stenen op en naast u neergelegd. Deze stenen laten het lichaam wennen aan de warmte en geven ontspanning. Vervolgens wordt het lichaam ingemasseerd met olie om de stenen goed te laten glijden over de huid. De massage bestaat voornamelijk uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen.
Door de combinatie van warmte en beweging (thermodynamica) kan de masseur dieper in het spierweefsel komen wat de massage of behandeling veel effectiever maakt. Een hotstonemassage draagt hiermee bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam meer in balans brengen.

Deze massage wordt gecombineert met een klassieke ontspanningsmassage, ook bij warm weer (boven de 24 graden)vervallen de stenen en doen we een klassieke ontspanningsmassage.

© 2016 - 2020 B Y Z A R A H S - Schoonheidssalon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel