+Juchheim Cosmetics Anti-Aging Behandeling-reiniging-enzympeeling-tonic water-golden masker 24 karaat-xtreme 4 minutes lift-serum 4 eyes-4 minutes filler for face-biobalance nutricreme

75,00* euro (45 min)

 

Byzarahs is onafhandelijk distribiteur van Juchheim Cosmetics

Klik op de link om veilig te bestellen: (nu nog in het Duits of Engels, Nederlands volgt)
 https://byzarahs.juchheim-methode.de

De Dr.Juchheim methode is een combinatie van natuurlijke ingrediënten en “state-of-the-art “ hightech wetenschap. Het resultaat: zichtbare, onmiddellijke effecten gecombineerd met indrukwekkende lange termijn effecten. De producten zijn  plantaardig, parabenen vrij, siliconen- en dierproefvrij. Zelfs vegan.

Dr.Juchheim is een immunoloog en cosmetisch arts met meer dan 35 jaar ervaring. Hij wilde de traditionele Ayurvedische leer combineren met de huidige technologie.

De ontdekking van het “3D-effect” is een belangrijke vooruitgang in de cosmetica branch. Dit effect wordt verkregen door plantaardige,lipofiele ingrediënten die diep in de huid doordringen, te combineren met activerende en circulatie bevorderende ingrediënten.

De West-Indische Guggel-boom (Indiase Mirre) in combinatie met plantaardige stamcellen en peptiden zorgen voor een gladdere huid, vollere lippen en een activatie van de celvernieuwing.

Ingrediënten:

  • Hoogwaardige peptiden, dit zijn aminozuren ( eiwitten) Die ook van nature in de huid voorkomen.
  • Er zijn verschillende peptiden die de vorming van collageen stimuleren en celregeneratie bevorderen.
  • Plantaardige stamcellen, huidcellen worden geactiveerd, vroegtijdige huidveroudering wordt uitgesteld en de huid ziet er fris en gelijkmatig uit.
  • Plantaardige extracten uit de Ayurvedaleer. Bijvoorbeeld Guggel-boom, verwerkt in cosmetica vermindert diepe rimpels en eendirect zichtbare verbetering van de huid van het gezicht, hals, buste, benen, billen, armen.

 

 

 

Ben jij kapster-masseuse-schoonheidsspecialiste? En wil jij Juchheim ook in jouw salon gaan verkopen en gebruiken?

Neem ook even contact op met Byzarahs.

© 2016 - 2021 B Y Z A R A H S - Schoonheidssalon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel