1 oneffenheid verwijderen € 20,00

 volgende 10 minuten € 25,00

 

De Spot Away werkt op basis van hoogfrequente wisselstroom. Door middel van warmte wordt de huid aangestipt met een klein staafje.

Doordat er zeer plaatselijk kan worden behandeld, namelijk op de plaats waar de huidaandoening zich bevindt, wordt het omliggende weefsel niet mee behandeld en dus ook niet aangetast.

Voor de behandeling

Gelieve geen makup op te doen, ook geen bodycreme of bodylotion. De huid zal worden ontsmet met alcohol.

 

Behandeling

De huidafwijking wordt met de SPOT AWAY verwijderd en wat rest is een klein oppervlakkig brandwondje.
Dit is niet geheel pijnloos maar prima te ondergaan.


Na de behandeling

Na de behandeling kan de huid nog wat rood en warm aanvoelen. De huid mag niet nat worden tot 24 uur na de behandeling (dus eerst even douchen). De behandelplek geneest vanzelf en na een paar dagen laten de korstjes vanzelf los (krabben kan littekens veroorzaken). De onderliggende, nieuwgevormde huid is licht roze, maar na verloop van tijd kleurt die bij. Gedurende het gehele genezingsproces moet blootstelling aan de zon voorkomen worden (gebruik een zonnebrandproduct met een hoge beschermingsfactor – factor 50).

Waar is de SPOT AWAY voor geschikt?

De SPOT AWAY-behandeling wordt toegepast bij het verwijderen van goedaardige huidoneffenheden en/of storende huidskleurverschillen. De behandeling is geschikt voor alle zones in het gezicht, de hals, het decolleté en de handen, maar zeker ook voor de rest van het lichaam.

Te behandelen aandoeningen:


steelwratjes
ouderdomswratjes
pigmentvlekken
ouderdomsvlekken
bloedblaasjes
uitstekende moedervlekken

 

Hoe lang duurt de behandeling?

De duur van de behandeling: 5 tot 15 minuten. Afhankelijk van het aantal plekjes dat behandeld moet worden

Hoe zie ik er uit na de behandeling?

Na de behandeling kunt u roodheid verwachten. Er ontstaan donkere korstjes, maar deze zijn 24 uur na de behandeling prima te camoufleren met een foundation, als u dat wenst. Als u plekjes op het gezicht wil laten behandelen, dan raden wij aan om deze behandeling voor het weekend te plannen en niet voor een geplande zon/zomervakantie.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Slechts één à twee behandelingen

© 2016 - 2021 B Y Z A R A H S - Schoonheidssalon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel